kupon-kode.com
Hjem Alle Butikker Magasin Kampagnekode

Magasin Kampagnekode Februar 2024

Alle gyldige Magasin Kuponer og Rabatkode - op til 85% rabat i Februar 2024

Samtidig holder vi her på siden opdateret med den seneste Magasin Kampagnekode og den bedste Magasin promo aktiviteter, som du kan spare mange penge på.

Besøg magasin.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Magasin-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Magasin

Har Magasin et loyalitetsprogram?

Når du bliver en del af verden af Magasin-fordele, vil du modtage en række faste fordele, der er tilgængelige for alle Goodie-medlemmer, såsom invitationer til VIP-shoppingbegivenheder, eksklusive Goodie-rabatter, gratis forsendelse på ordrer over 499 her og digitale kvitteringer at få adgang til det. Men jo mere du handler, jo flere fordele kan du potentielt få. Tjek din stjernebedømmelse og en liste over fordele, du kan optjene under "Goodie" på deres hjemmeside og i din Goodie-app. Jo mere du handler på Magasin, jo flere stjerner og fordele får du.

Hvad er en stjernekupon for Magasin?

Stjernekuponen er en værdikupon på 100 kr., der kan bruges til at købe dame-, herre- og børnetøj, undertøj og tilbehør. Når du når et nyt stjerneniveau, modtager du et stjernegavekort. Hvis du er medlem af Magasin, kan du til enhver tid tjekke dit niveau i deres app. Bemærk venligst, at Star Voucher kun kan bruges én gang og skal bruges med 100 kr. på samme tid. Så det er umuligt at gemme den resterende værdi af stjernekuponen bare ved at købe en kop kaffe.

Tilbyder Magasin gratis forsendelse?

Magasin tilbyder alle deres medlemmer gratis fragt ved ordrer over 499 kr. til Post Nord servicesteder eller Hent i Magasin, dette gælder ikke møbler og overdimensionerede varer. Ønsker du ikke at være medlem tilbyder de levering fra 29 DKK eller afhentning i butik fra 19 DKK. Levering af møbler og overdimensionerede varer starter ved 299 kr., med et Post Nord gavekort fra 0 kr.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Magasin?

Når du handler hos Magasin, kan du bruge følgende betalingsmetoder: VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Mastercard, Magasin Kort, Diners Club American og Maestro. Alle deres butikker accepterer ovenstående betalingsmetoder, men der er en note, der er mobilbetaling. De fleste af deres kasser accepterer mobilbetalinger, men ikke alle gør det, og de anbefaler at spørge ekspedienten, om de kan betale med mobilbetalinger.

Kan jeg handle hos Magasin i specialpriszonen?

Ja, der er mange tilgængelige rabatter for kunder i specialpriszonen hos Magasin. Her finder du de laveste priser for Magasin kvalitetsprodukter og Rabatkode for specialpriszonen. Magasin byder kunder velkommen, der ønsker at købe produkter i rabatpriszonen.

Hvordan bruger man Magasin Rabatkode online?

Du skal bruge din Rabatkode hos Magasin ved at følge disse trin: Log ind på Magasin, vælg de varer, du vil købe, og læg til din indkøbskurv. Klik derefter på Betal, vælg den tilsvarende tilgængelige Kampagnekode, og vælg din foretrukne betalingsmetode. Bemærk venligst, at hver Magasin Rabatkupon har sine egne regler for brug, hvis din ordre er kvalificeret til magasin.dk, kan den bruges.

Er der et Magasin første ordensrabat, du kan få?

Ja. Som mange andre online butikker har Magasin oprettet en eksklusiv 10% rabat og Magasin Rabatkode for sine kunder, der tilbringer i deres butikker for første gang. Brug fuldt ud Magasin Rabatkode og Magasin Rabatkupon, når du går videre til kassen for at nyde denne ekstra rabat direkte.

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.