kupon-kode.com
Hjem Alle Butikker Bent Brandt Rabatkode

Bent Brandt Rabatkode og Rabatkupon Februar 2024

Alle gyldige Bent Brandt Kuponer og Rabatkode - op til 85% rabat i Februar 2024

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Bent Brandt, kan du bruge Bent Brandt Rabatkode og Bent Brandt Tilbud for at få rabatter.

Besøg bentbrandt.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Bent Brandt-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Bent Brandt

Giver Bent Brandt en garanti?

Bent Brandt giver kunderne garantier svarende til dem, der modtages hos underleverandøren/producenten. Se venligst vilkårene for den respektive underleverandørs/producents garanti, som altid er gældende. Uanset ovenstående kommer de med 12 måneders garanti mod fabrikationsfejl. BENT BRANDT GIVER INGEN ANDRE GARANTIER, UNDTAGET UDTRYKKELIGT SKRIFTLIG AFTALET.

Hvad er forsendelsespolitikken for Bent Brandt?

Den klart angivne leveringstid vil blive forsinket fra aftalens indgåelse, indtil Bent Brandt har modtaget alle tekniske specifikationer og andre nødvendige oplysninger fra kunden, og kunden har gennemført alle nødvendige formaliteter og/eller aftalte betingelser. Hvis levering ikke er mulig på grund af kundens forhold, forbliver varerne på deres lager for kundens regning og risiko. De har ret til at opkræve lagerleje, gebyrer osv.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Bent Brandt?

Medmindre andet er aftalt, betales købsprisen ved levering netto kontant, og du kan vælge at checke ud med Visa Dankort, Visa og MasterCard hos Bent Brandt. Ved overskridelse af betalingsfrister vil kunder betale 1,5 % i rente fra seneste rettidige betalingsdato til begyndelsesmåneden for restbeløbet, indtil beløbet er krediteret deres konto i deres bank. Krav, der opstår fra andre juridiske situationer, skal ikke modregnes af kunden, og kunden kan ikke udøve retten til at tilbageholde eller nægte betaling for specifikke leveringsforsinkelser, reklamationer eller modkrav.

Har Bent Brandt en særlig priszone, hvor kunderne kan handle?

Ja, for at spare endnu mere på Bent Brandt, skal du besøge bentbrandt.dks særlige priszone. Bent Brandt tilbyder også mange Rabatkoder i rabatpriszonen, så kunderne kan spare endnu flere penge. Besøg den officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om Bent Brandt særlige priszone, lær mere for at finde dine yndlingstilbud!

Hvordan bruger man Bent Brandt Rabatkode online?

Brug Rabatkode til at gemme D.kr.33, når du handler hos Bent Brandt. Du skal logge ind på din eksisterende konto på bentbrandt.dk eller oprette en ny konto for dig selv; derefter, for at vælge et produkt, kan du gennemse produktsiden bentbrandt.dk for at vælge et produkt og tilføje det til din indkøbskurv. Nogle gange vil de tilbyde dig nedsatte produkter op til 85%. Klik derefter på Betal, vælg den tilsvarende tilgængelige Kampagnekode, og vælg din foretrukne betalingsmetode. Bemærk venligst, at hver Bent Brandt Rabatkupon har sine egne regler for brug, hvis din ordre er kvalificeret til bentbrandt.dk, kan den bruges.

Har Bent Brandt en første ordre -rabatter?

Ja. For at udvide nye kunder til at shoppe på Bent Brandt og tiltrække flere gentagne kunder, har Bent Brandt særlige rabatter og Bent Brandt Rabatkode for at hjælpe nye kunder med at spare 5%. Efter at have modtaget Bent Brandt Kampagnekode og Bent Brandt Rabatkupon, kan de nye kunder på Bent Brandt nyde dette særlige tilbud direkte på kassen.

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.