kupon-kode.com
Hjem Alle Butikker Bikester Rabatkode

Bikester Rabatkode og Rabatkupon Februar 2024

Alle gyldige Bikester Kuponer og Rabatkode - op til 85% rabat i Februar 2024

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Bikester, kan du bruge Bikester Rabatkode og Bikester Tilbud for at få rabatter.

Besøg bikester.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Bikester-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Bikester

Tilbyder Bikester gratis forsendelse?

Gratis fragt fra DKK 699 hos Bikester. Din ordre vil blive leveret til din dør på hverdage mellem 08:00-17:00 og en underskrift/kvittering er påkrævet. Levering. Levering er fra 17:00 til 21:00 Yderligere tjenester er tilgængelige i visse regioner. Modtagere får besked, når pakker er undervejs, og når pakker læsses i biler til levering. Ved Flex-levering vil modtageren få besked, når leveringen er gennemført. Meddelelsen giver modtageren mulighed for at videresende pakken til en pakkebutik eller vælge Flex levering, som en levering uden underskrift/kvittering.

Hvad vil folk modtage, hvis de tilmelder sig i Bikester?

Tilmeld dig lige nu, og Bikester giver dig en kupon til en rabat på 70 DKK, hvis du gør det. Ved at indtaste din e-mailadresse vil du ikke kun være den første til at modtage unikke kuponer og rabatter, men du vil også være den første til at vide om nye cykelprodukter, nyheder, tips og trends.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Bikester?

Du kan betale hos Bikester med Klarna, kreditkort eller PayPal. Når du tjekker ud med PayPal Express, overføres de data, der er gemt på din konto, såsom kreditkort- og adresseoplysninger, bekvemt og sikkert direkte fra PayPal til dem. Tjek venligst dataene på din konto, da de ikke kan foretage ændringer i ordren, efter at den er blevet bekræftet. Generelt skal alle ordrer betales én gang ved kassen med én betalingsmetode. Med en Klarna-konto kan du dog dele dine køb op i rater, der er nemme at administrere.

Giver Bikester en garanti?

Alle Bikester-produkter er understøttet af en lovpligtig 24-måneders garanti fra den dato, din ordre er leveret til dig. Hvis produktet viser sig at være defekt inden for de første 24 måneder, har du ret til at klage, og de skal enten reparere produktet, reducere købsprisen eller levere et erstatningsprodukt. Bemærk venligst, at der ikke gives nogen refusion for uafhængige reparationer udført uden deres samtykke. Den lovpligtige garanti gælder kun for materialefejl, såsom fabrikations- og produktfejl, der eksisterede på leveringsdatoen. Skader forårsaget af forkert installation eller brug, modifikation, forkert vedligeholdelse eller slitage er ikke dækket af garantien.

Kan jeg handle i Bikesters særlige priszone?

Ja, Bikester udvælger regelmæssigt specielle produkter til salg i specialpriszonen. Bikester har oprettet en særlig priszone for kunder og distribueret den Rabatkupon. Kunder, der ønsker at spare penge, bør ikke gå glip af Bikesters særlige priszone.

Hvordan kan jeg bruge en online Bikester Rabatkode?

Vi anbefaler at gemme D.kr.18 med Rabatkode fra Bikester, før du betaler. Log ind på Bikester, vælg de varer, du vil købe, og læg til din indkøbskurv. Klik derefter på knappen Beregn, og spring til sidst til betalingssiden, du vil se oplysningerne om [Vælg din Rabatkupon], klik for at vælge den Kampagnekode du vil bruge, og vend derefter tilbage til betalingssiden for at fortsætte for at gennemføre betalingen. Bemærk venligst, at brugte Kampagnekode automatisk fjernes fra din kupon.

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.