kupon-kode.com
Hjem Alle Butikker Maxi Zoo Rabatkode

Maxi Zoo Rabatkupon og Kampagnekode Marts 2024

Alle gyldige Maxi Zoo Kuponer og Rabatkode - op til 85% rabat i Marts 2024

For at udnytte Maxi Zoo rabatter kan du benytte følgende Maxi Zoo Rabatkode og Maxi Zoo Kampagnekoder.

Besøg maxizoo.dk
  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Maxi Zoo-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Maxi Zoo

Har Maxi Zoo et loyalitetsprogram?

Som medlem af Paw Club, jo mere du handler, jo større chance for at optjene kontante fordele hos Maxi Zoo. For hvert køb på 100 kr. modtager du et Paw Tag. Hver gang du samler en vis mængde klomærker i indsamlingsmanualen, kan du bytte dem til et personligt rabatkort, som er gyldigt i et helt år. Når du har samlet nok Paw Tags til at gå videre til næste niveau, vil dit kort blive udskiftet, og dets gyldighed forlænges med et år. For at blive Bronzemedlem skal du bruge mindst 1.000 kr.

Har Maxi Zoo en rabat på første ordre?

Bestil hvalpekuponer og få 20 % rabat på dit første hvalpekøb hos Maxi Zoo. Rabatter er til dig, der lige har fået eller er ved at få en hvalp. Det eneste du skal gøre er at bestille dine hvalpekuponer, hvorefter de bliver bekræftet med en e-mail indeholdende værdibeviser, som du kan indløse i dine yndlingsbutikker. Her modtager du et ugentligt nyhedsbrev med tilbud og arrangementer, en gratis fødselsdagsgave til dit kæledyr og chancen for at modtage solide rabatter (op til 10%).

Tilbyder Maxi Zoo gratis forsendelse?

Levering til Pakkeshop er gratis, men for ordrer over 299 DKK og den samlede ordrevægt overstiger ikke 19 kg. De har fastsat fragtpriser, der er så fair som muligt for dig som kunde. Derfor afspejler deres fragtpriser så præcist som muligt, hvad de får fra rederiet. De pakker op til 19 kg i én pakke. Hvis din ordre vejer mere end 19 kg, vil den blive opdelt i to eller flere pakker, og forsendelsesomkostningerne bliver tilsvarende højere. For hver 20 kg kommer der yderligere 19 kr. til fragt hos Maxi Zoo.

Stemmer prisen på Maxi Zoo?

Når du handler hos Maxi Zoo, er du altid sikret den bedste pris i Danmark, uanset hvilket produkt fra deres sortiment du ønsker at købe. De bestræber sig altid på at tilbyde det bredeste udvalg til de mest attraktive priser. Hvis en eller begge deres konkurrenter har en bedre pris – matcher de prisen med det samme, hvis den fundne pris opfylder følgende betingelser: Alle danske butikker og netbutikker og varer skal være 100% identiske.

Er der en særlig priszone hos Maxi Zoo?

Ja, Maxi Zoo vælger lejlighedsvis populære varer til rabatter. Maxi Zoo har oprettet en særlig priszone for kunder og distribueret den Rabatkupon. kupon-kode.com ser også frem til, at alle kunder kan købe Maxi Zoos produkter til billige priser, så tag på indkøb!

Hvordan bruger jeg min Maxi Zoo Rabatkode online?

Rabatkode bruges som følger: Sørg for, at du har en konto i Maxi Zoo; hvis ikke, kan du først oprette et og derefter vælge dine yndlingsprodukter, som du vil tilføje til din indkøbskurv. Derefter skal du kontrollere produktet, vælge den tilsvarende tilgængelige Rabatkupon, og fuldføre betalingen. Her er også Maxi Zoos seneste udsalg den Marts: Op Til 80% Rabat På Nye Ankomster.

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.