kupon-kode.com
Hjem Alle Butikker NIELSENs Rabatkode

NIELSENs Rabatkupon og Rabatkode Februar 2024

Alle gyldige NIELSENs Kuponer og Rabatkode - op til 85% rabat i Februar 2024

Kig på denne side for at undersøge vores udvalg af NIELSENs Rabatkupon og Rabatkoder og spar penge på dit køb hos NIELSENs.

Besøg nielsens.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle NIELSENs-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for NIELSENs

Hvad vil folk modtage, hvis de tilmelder sig i NIELSENs?

Til de af jer, der ønsker at få mere ud af din shoppingtur, kan du tilmelde dig NIELSENss kundeklub i dag. Få en bonus på 3 % på alle køb, uanset beløbet, og du vil være den første til at høre om alle deres tilbud og nyheder. Det bedste af det hele er, at det er helt gratis uden bindinger. Som 150.000 andre mennesker og bliver øjeblikkeligt en del af deres klientklubverden.

Hvilke betalingsmetoder accepterer NIELSENs?

Du kan bruge følgende betalingsmetoder: Dankot, Visa, Mobilbetaling, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Waybill samt kundeklubbonus hos NIELSENs. De vil kun debitere din konto, når din ordre afsendes fra deres lager eller en af deres butikker. Du kan vælge at betale med Viabill, som tilbyder en ratebetalingsordning.

Tilbyder NIELSENs gratis forsendelse?

NIELSENs tilbyder gratis levering fra Pakkeshop, hvis du bestiller over 299 DKK. Du kan vælge mellem følgende leveringsmetoder: GLS Pakkebutik, Post Nord Pakkeshop, Post Nord Levering Hjemmelevering og Beiyou Erhverv. Alle pakker sendes via Track and Trace og du vil altid modtage leveringsmeddelelser via e-mail/SMS. Når pakken er pakket og afsendt til dig, vil du modtage yderligere beskeder fra hver transportør, når pakken er scannet, og når pakken er klar til afhentning.

Tilbyder NIELSENs gavekort?

Giv NIELSENss gavekort til en, du holder af, og de sender gavekortet til din e-mail inden for 24 timer hver hverdag! Gavekort er gyldige i alle 16 fysiske butikker og er gyldige i 5 år fra udstedelsesdatoen. Du kan vælge pålydende værdier fra DKK 100,00 til DKK 4000,00. Bemærk, at du skal vælge en forsendelsesmetode ved kassen, men de sender gavekortet til din e-mail, og du skal ikke betale for fragten.

Kan jeg handle hos NIELSENs i specialpriszonen?

Ja, NIELSENs tilbyder en særlig priszone for kunder, der ønsker at købe produkter til lave priser. I specialpriszonen kan kunder få den seneste Rabatkupon fra NIELSENs. NIELSENs byder kunder velkommen, der ønsker at købe produkter i rabatpriszonen.

Hvordan bruger jeg min NIELSENs Rabatkode online?

Her er trinene til, hvordan du bruger Rabatkode, når du handler hos nielsens.dk: Tilføj nye varer til din indkøbskurv, og klik på Placer ordre. Log ind på din konto på nielsens.dk, eller opret en ny. Vælg derefter den tilsvarende Rabatkode for at gennemføre betalingen. Det skal bemærkes, at forskellige NIELSENs Kampagnekode har tilsvarende brugsbetingelser. Også velkommen til en meget populær nylig kampagne: Op Til 80% Rabat På Nye Ankomster.

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.